Online Event för One Cake

När Covid-19 kom så bestämde vi oss för att ställa in kommande event fram till sommaren. Sagt och gjort – nu blev det till att tänka om. Vi började fundera på online event. 

Nästa kund vi skulle ha var One Cake, tårttillverkaren med det rosa caféet i Jonsereds Fabriker. Vi ringde upp dem och sa ”lyssna med ett öppet sinne: vi tänker att vi kör ett online event istället”. Det fanns inga tveksamheter från deras sida och vi bestämde att veckan därpå skulle bli en bra vecka för eventet. 

På 3 dagar planerade vi vårt första online event.

Vi skissade ihop och färdigställde en inbjudan, satte ett snabbt OSA och började buda ut till de som tackat ja dagen innan eventet skulle äga rum. Det var fina påsar med logga och ett fantastiskt innehåll med tre tårtor, bär och blommor i matchande färger. 

Kvällen innan eventet pratade vi ihop oss med Dotter – känd från bl.a. Melodifestivalen och ”Walk with me” med Måns Zelmerlöw – och Berkas Beauty som båda skickade hälsningar morgonen till ära. 

Vilken fantastisk morgon vi fick till med One Cakes historia, härliga gäster och en rundvisning av caféet – trots att vi inte kunde ses! Vi vill tacka våra gäster för att de hade öppet sinne för den här typ av event och nu kommer det bli många fler gånger. Det blir spännande att kunna samla gäster från världens olika hörn för kommande online event. 

Tack One Cake för det enorma förtroendet! 

Bilderna nedan är hämtade från @inspomamman, @frureinhold, @patriciamarielilian, @frumammaanna, @onecake.se och @eventolution.se

 

Kontakta oss

Ring, maila eller boka in en kaffe!

Göteborg

+46 709 36 99 72

malin@eventolution.se

Skicka ett meddelande

När du kontaktar Eventolution kommer vi att behandla de personuppgifter som du lämnar till oss i syfte att kontakta dig. Den lagliga grunden för vår behandling av dina personuppgifter är att den är nödvändig för vårt berättigade intresse av att kunna kontakta dig.

Vårt intresse av att behandla dina personuppgifter för detta ändamål går före ditt eventuella intresse av att skydda din personliga integritet.

Vi kommer att spara dina personuppgifter under maximalt sex månader från att du kontaktat oss.