Coldzyme: frukost för influensers

Coldzyme är en förkylningsprodukt som reducerar risken för att bli förkyld, men som också kan förkorta sjukdomsförloppet om man påbörjar användningen i ett tidigt stadium av infektioner.

Den 31 januari 2020 bjöd vi in influensers för att kunna lära dem mer om företag Coldzyme och om hur produkten fungerar – allt för att de skulle hålla sig friska när Vabruari och sjukdomstider låg i pipen. 
Vi träffades på Kafé Magasinet i Göteborg och avnjöt av riktigt god frukost från deras eget kök. 

Coldzyme fick svara på mängder av frågor och intresset var stort för hur produkten fungerar samt forskningen bakom.

Efter frukost, frågestund och gruppfoto fick våra gäster gå hem med blå-vita goodiebags från Coldzyme och vi tackade dem för ännu en fin morgon. 

Tack till Coldzyme för visat förtroende och för att vi fick skapa den här morgonen för er! Även tack till Kafé Magasinet som i sina enastående lokaler ordnat en miljö och buffé för oss att minnas. Sist men inte minst ett stort tack till Therese Lindvall som förevigade morgonen i bilder! 

Den 30 oktober 2019 bjöd vi in till event och smygpremiär av Danny Saucedos show The Run(A)way Show 2019. TIllsammans med ett gäng glada gäster slog vi klackarna i taket och sjöng som aldrig förr!

Kontakta oss

Ring, maila eller boka in en kaffe!

Göteborg

+46 709 36 99 72

malin@eventolution.se

Skicka ett meddelande

När du kontaktar Eventolution kommer vi att behandla de personuppgifter som du lämnar till oss i syfte att kontakta dig. Den lagliga grunden för vår behandling av dina personuppgifter är att den är nödvändig för vårt berättigade intresse av att kunna kontakta dig.

Vårt intresse av att behandla dina personuppgifter för detta ändamål går före ditt eventuella intresse av att skydda din personliga integritet.

Vi kommer att spara dina personuppgifter under maximalt sex månader från att du kontaktat oss.